Silah ve Zırh Dökümhanesi hakkında bilgiler

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Silah ve Zırh Dökümhanesi hakkında bilgiler

Mesaj tarafından -Willz Bir C.tesi Ekim 31, 2009 8:11 am

SORU 1 : Nedir bu dökümhaneler ve neden kurayım bunları?

CEVAP 1 ilah
ve zırh dökümhaneleri askerlerinizi daha donanımlı ve güçlü yapmak için
oyun içine ilave edilmiş binalardır. Bu binaların içinden
geliştireceğiniz askerlerinizin her seviye için %1.5 saldırı ve savunma
güçleri artacaktır.
__________________________________________________ ______________________

SORU 2 : Nasıl kurucam bu binaları?
CEVAP 2 : Oyun içinde her binayı yapabilmek için gerekli önkoşullar
vardır. Bu önkoşulları gerçekleştirdiğiniz takdirde köy merkezi içinde
her hangi bir boş araziye bu binaları kurabilirsiniz.

Gerekli önkoşulları sol taraftaki Oyun yönergesinden de görebilirsiniz. Ben burda kısaca belirteyim;

Silah dök. için gerekli koşullar:
Merkez binası seviye 3 , Akademi seviye 1 olmalıdır.
Zırh dök. için gerekli koşullar:
Merkez binası seviye 3 , Akademi seviye 3 olmalıdır.
__________________________________________________ _______________________

SORU 3 : Bu binaları geliştirmek ve seviye artırmak için ne kadar hammadde harcamam gerekli?

CEVAP 3 : Aşağıda verdiğim resimlerde bu masrafları görmeniz mümkün:

Silah dökümhanesi ( geliştirme masrafları):

Bu
resim dosyası tekrar boyutlandırılarak ekrandan taşması engellenmiştir.
Buraya tıklayarak resmin orjinal boyutunu görebilirsiniz. Dosyanın
orjinal boyutu 1024x768 dır.


Zırh dökümhanesi ( geliştirme masrafları):





__________________________________________________ ________________________

SORU 4 : Bu binalar için max. seviye nedir? Ne kadar geliştirebilirim?

CEVAP 4 : Her iki bina içinde max. seviye 20dir. Bu demek oluyor ki askerleriniz bu binalardan max. %30 bonus alabilir.
__________________________________________________ ________________________

SORU 5 : Birinci köyümde seviyelerini geliştirdiğim silah ve zırh dök. diğer köylerim içinde geçerli midir?

CEVAP 5 : Hayır geçerli değildir. Her köy kendi içinde geliştirilmiş
seviye kadar savunma ve saldırı bonusu kazandırır. Kısaca her köy
bağımsızdır, tüm geliştirmeler her köyde tekrar yapılmalıdır.
__________________________________________________ ________________________
SORU
6 : Peki diyelim ki ilk köyümde zırh dök. içinden savunma askeri olan
phalanx, pretoryan yada mızrakçı seviyelerini kademe 5 e kadar
yükselttim. Bu askerleri diğer köylerime gönderdiğim zaman, burdaki
askerler bu bonustan faydalanır mı?

CEVAP 6 : Hayır. Her köyün silah ve zırh dök. kendi içinden
geliştirilmeli. Askerleriniz silah ve zırh seviyelerinin ne kadar
olacağı, hangi köyden çıkardığınıza bağlıdır.
__________________________________________________ ________________________

SORU 7 : Askerlerin ve dökümhanlerin seviye geliştirmesi nasıl olur, bunlar aynı şeyler midir?

CEVAP 7 : Askerlerinizin zırh ve silah seviyeleri ile, dökümhanenin
seviyeleri farklı olaylardır. Yani 20 seviyeye kadar getirdiğiniz silah
veya zırh dök. askerlerinizi bu seviyeye çıkarmaz. Her asker kendi
başına geliştirilmelidir. Bu konuda ilk yapılması gereken bina
seviyesini artırmak, arkasından asker seviyesini geliştirmektir.
Askerlerinizi binaların seviyeleri kadar geliştirebilirsiniz. Yani 5.
kademede olan silah dökümhanesi içinden askerlerinizi 6. seviyeye
çıkarmanızın imkanı yoktur.
__________________________________________________ ________________________

SORU 8 : Askerlerin seviyesini artırdığım zaman, hangi askerler bu bonustan yararlanır?

CEVAP 8 : Seviyesini geliştirdiğiniz köy içinden çıkan tüm askerler bu
bonustan yararlanır. Yani seviyeyi geliştirdikten sonra çıkardığınız
askerler değil, o zamana kadar çıkardığınız ve elinizde bulunan tüm
askerler. Burda tüm askerler denilirken asker tipleri kastedilmiştir.
Silah dök. içinde seviye 10a kadar geliştirilmiş bir Equites
Caesaris'in saldırı gücü Equites Imperatoris'e etki etmez.

Her asker tipi, her köy için yeniden geliştirilmelidir!!!
__________________________________________________ ________________________

SORU 9 : Silah dök. geliştirmeleri ne işe yarar?

CEVAP 9 : Askerlerin saldırı gücünü artırır, savunma için bir etkisi olmaz.
__________________________________________________ ________________________

SORU 10 : Zırh. dök geliştirmeleri ne işe yarar?

CEVAP 10 : Askerlerin savunma gücünü artırır, saldırı için bir etkisi olmaz.
__________________________________________________ ________________________

SORU 11 : Tüm geliştirmeleri yaptıktan sonra dökümhaneleri kaldırabilir miyim? Kaldırırsam neler olur?

CEVAP 11 : Eğer silah dök. veya zırh dökümhanesini seviye 20ye kadar
geliştirip , gerekli olan askerlerinizi de seviye 20ye kadar
geliştirirseniz artık daha fazla geliştirme imkanınız kalmadığı için bu
binalar işe yaramaz gibi gözüküyorlar. Fakat burda çok ince bir detay
var:

Mesela Ahır kurabilmek için akademi seviyenizin 5, silah dök.
seviyenizin 3 olması gerekli. Eğer siz bu binalar artık bir işe
yaramıyor diyerek bunları silerseniz ve bir mancınık saldırısı
sırasında Ahırınız yıkılırsa, tekrar ahır kurabilmek için ön koşulları
yerine getirmeniz gerekecek. Yani sizin silah dökümhanesini tekrar
seviye 3 yapmanız gerekecek. Eğer köy içinde yeriniz yoksa silah
dökümhanesini yapmak için, malesef ahır da kuramazsınız!!!
avatar
-Willz
ELİTE Üye

Erkek
Mesaj Sayısı : 321
Yaş : 18
Şehir : MuğLa
Meslek : Öqrenci..
Ruh Hali :

Puan : 33627
Ün : 14
Kayıt tarihi : 30/05/09

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Silah ve Zırh Dökümhanesi hakkında bilgiler

Mesaj tarafından KKtasarım Bir C.tesi Ekim 31, 2009 8:34 am

buda güzel oynardım bi aralar
avatar
KKtasarım
Admin
Admin

Erkek
Mesaj Sayısı : 410
Yaş : 26
Şehir : Kayseri
Meslek : Satış Elemanı
Ruh Hali :

Puan : 84545
Ün : 1039
Kayıt tarihi : 11/04/08

http://kktasarim.forumm.biz

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz